O Nama

Centar Edukativa je osnovan 2016. godine i od tada sprovodi programe neformalnog obrazovanja. Pokrivamo 20 područija rada i preko 200 zanimanja. Naše diplome su priznate i u zemljama EU, a o tome govori i veliki broj kandidata koji nakon naših edukacija brzo dolaze do zaposlenja. Kada radite vredno i požrtvovano, bogato iskustvo i neprocenjivo znanje stižu kao logičan sled događaja. Mi smo u tome uspeli. Ali naš uspeh nije potpun. Pravo zadovoljstvo je podeliti i umnožiti stečeno znanje. Iz te ideje se rodio naš Centar Edukativa, koji zbog principa obuke i načina držanja nastave, i odnosa kandidata mi postajemo jedna mala porodica.

Naši kursevi su više od “običnih kurseva”. Upisom vi postajete deo našeg tima i mi brinemo za vas i omogućavamo vam bazu naših kontakata kako biste došli do adekvatnog zaposlenja.

Od decembra 2018. godine smo i zvanični predstavnici Univerziteta “Bijeljina” iz Bijeljine, gde u okviru Univerziteta postoje četiri fakulteta i to Farmaceutski fakultet, Fakultet zdrastvenih studija, Fakultet za psihologiju i Poljoprivredni fakultet.

Misija

Misija je da našim polaznicima obezbedimo visokokvalitetnu i pozdanu uslugu po najpovoljnijim cenama.

Vizija

Da našim kursevima osposobimo kandidata za tržište rada kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Naši polaznici uveliko rade u zemljama EU (Slovenija, Nemačka, Austrija). Najtraženija zanimanja u zemljama EU su u oblasti saobraćaja, mašinske i građevinske struke.

Centar Edukativa je zvanični predstavnik Univerziteta Bijeljina u Srbiji

Kontaktirajte Nas